Üdvözöllek

Fekete Noéminek hívnak. Több mint 20 éve foglalkozom szinte napi szinten kézműveskedéssel, mely ma már a hivatásom is lett. Szeretem, ahogyan az alkotás folyamatában egy egész történet rajzolódik ki, ahogyan formálódik az ötlet, és végül egy csodálatos dolog születik meg. Ennél még jobb, ahogyan közösen, többen együtt kézműveskedünk, alkotunk, beszélgetünk, mert embereket, történeteket ismerek meg, és ezek a történetek mind megjelennek az elkészült csodaszép remekművekben.

 

Mindig is nagyon szerettem emberekkel, gyerekekkel foglalkozni.

Van két szuper tündéri gyerekem, és már vagy 20 éve minden szabadidőmben kézműves dolgokat készítek. Időközben Budapestről leköltöztem Tóalmásra, mely egy igazi vidéki hangulatú és hagyományőrző helyszín.Csodás környezetben élek, és rengeteg lehetőség van egy más szemlélet szerinti életre.  Nagyon vonz ez a világ, mert kiélhetem benne a fantáziámat, és megvalósíthatok olyan dolgokat, amiről álmodozom, és elkészíthetek olyan dolgokat amiket elképzelek.

Idén januártól döntöttem úgy, hogy főállásban szeretnék azzal foglalkozni, amit igazán szeretek, és szeretném, ha másoknak is át tudnám adni ezt, így foglalkozásokat is elkezdtem tartani.

Alkoss Te is!

Fantasztikus, ahogyan alkotás közben kirajzolódnak az egyedi történetek, a résztvevők egyénisége, és ettől lesz olyan izgalmas számomra egy foglalkozás, egy workshop. Mindig mindenkitől kapok egy kis különlegességet és ők is tőlem sok figyelmet, tanácsokat, apró technikai trükköket, és a útmutatókat.

A kiegészítők

Az évek alatt nagyon sokféle tanfolyamon vettem részt, sokféle technikát kitanultam, illetve elvégeztem a virágkötő és dekoratőr képzést is. Otthonomban kialakítottam egy műhelyt, ahol készítenem az alkotásaimat.

Itt a hosszú évek gyűjtő munkájának köszönhetően minden alapanyag és kiegészítő a rendelkezésemre áll. Kézműves foglalkozásaimra is itt szoktam előkészülni, de ha külső helyszínre kell mennem, esetleg rendezvényre kapok meghívást, akkor minden kelléket viszek magammal.