Gyerek kézműves foglalkozások

Rendezvényekre, eseményekre vagy csak úgy!

A gyermeki fantázia határtalan,
Mi segítünk előcsalogatni!

Manapság a sok játék kütyü, telefon és internet világában a kézügyesség fejlesztése, a legkisebbek kreativitásának előcsalogatása bizony nagy kihívást igénylő feladat. Felkelteni az érdeklődést, izgatottan készülődni a programokra, menet közben még több klassz dolgot kitalálni és együtt örülni a csodás végeredményeknek – ezért szeretjük mindannyian ezeket a közös alkotó alkalmakat!

De hol is lehet találkozni velem/velünk, ha szeretne valaki egy klassz, játszva tanító, ügyességet fejlesztő programot a gyerkőcöknek?

Sokszor kapunk meghívást a nagy, városi rendezvényekre, ezen kívül pedig egész év folyamán kisebb, barátságos, egyedi helyszíneken – művelődési házakban, alkotó műhelyekben – is fellelhetőek vagyunk egyedi szervezéseken.

Az arcfestéstől a gyöngyfűzésig, a rajzolástól az ajándékok, kedves játékok, díszek készítéséig mindenféle téma van a repertoárunkban. Sőt, ha vannak saját ötletek a tematikára, azt is nyitottan várjuk, hogy a lehető legjobbat nyújthassuk.

Minden alkalommal nagy örömmel és lelkesedéssel vetik bele magukat a gyerkőcök ebbe a közös kalandba. Annyira jó látni a mosolyukat, önfeledt, belefeledkezős, vidám pillanataikat, amikor együtt ügyeskedünk.

Nálunk az alkotás mellett nagy hangsúly van azon is, hogy ebből az alkalomból mindig játszópajti üzemmódban működünk velük együtt. Segítünk mindenben, de csak finoman, a háttérből irányítva, ha szükséges. Hisz önállóan is olyan ügyesek!

Keressetek bennünket akár konkrét alkalomból és ötletekkel, amiket segítünk megvalósítani, akár ránk is bízhatjátok a legütősebb, szórakoztatóan fejlesztő programok összeállítását!

Referenciák