Rendezvény dekoráció

Rendezvényekre, eseményekre vagy csak úgy!

Egy rendezvény mindig ünnep, egy fontos, különleges alkalom!

Rendezvény dekoráció

A legkülönbözőbb helyszínekkel találkozom a modern, letisztulttól a klasszikus, különleges, patinás stílusúakig. Ez az igazi kihívás, de nagy kedvencem mégis a rendezvények arculatának, apró részletekre is kiterjedő kialakítása. Miért?

Mert bejárva a helyet az előkészületek során magamba szívom annak hangulatát, aprólékosan megfigyelve mindent, hogy a megszülető összkép a lehető legtökéletesebb legyen. A virágok , a jóízlés, szépséget sugárzó dolgok szeretete tervezés közben is elkísér.

A mutatós asztaldíszektől kezdve a falak, oszlopok, bejárat díszítésén át a különleges, saját építésű kompozícióimmal, sok mindennel megbíztak már.  Gyakran adják át kizárólag nekem az egész folyamatot, a tervezéstől a teljes megvalósításig.

Amikor a megrendelőnek már van akár egészen konkrét, pontos terve arról, hogy mit is szeretne, akkor pedig azt élvezem, hogy azonosulhatok vele és kihozhatom abból is a legjobbat, valahogyan mindig egyediséggel megfűszerezve azt. Sokszor születik még a kezdeti elképzeléseket is túlszárnyaló eredmény.

Büszke vagyok arra, hogy számtalan otthon, vagy akár vendéglátóhely, üzlet hangulatát tettem már egyedivé a legkülönbözőbb kompozíciókkal. Sokszor kapom azt a visszajelzést, hogy stílust teremtettem az alkotásaimmal. Legyenek azok akár egy polcon, kandallópárkányon, üzlet bejáratnál, kirakatban, vagy egy külön hangulatos kis sarokban valahol. Mindig nagy sikert aratnak, adnak a helyhez valami kis egyedi pluszt.

Tudom, hogy  jól csinálom, amikor elégedettséggel vegyes rácsodálkozást látok a rendezvény házigazdáinak arcán, mikor meglátják az összképet… és csak csodálják. A következő feladatnál is rám gondolnak majd és jóleső érzéssel, meggyőződéssel ajánlanak tovább.

Pár példa miket szoktam vállalni:

  • Dekoratőr szolgáltatás élő-, száraz virág és egyéb kompozíciók
  • Céges rendezvények
  • Alkalmi és Helyszín arculat
  • Fotózási helyszínek
  • Kiállítási Stand berendezése megadott témával
Rendezvény dekoráció
Rendezvény dekoráció